Metoda rada

METODA RADA – PROFESIONALNI TEČAJ ASTROLOGIJE

horizontal-2691106_1920

Tečaj Jyotisha možete pohađati na dva načina:

1. Učenje od doma (Home-Study)
2. Predavanje i radionica

Kod prvog načina, “Učenje od doma” (Home-Study), nakon izvršene uplate, na vašu kućnu adresu šaljem priručnik. Nakon toga, započinjete s učenjem. Ukoliko imate nekih nejasnoća i poteškoća, imate pravo na stručnu pomoć i potporu tijekom svladavanja lekcija, a dobivate je e-mailom (u roku od 2-3 radna dana). Ovdje je vrlo važno napomenuti da se studenti strogo drže upita isključivo vezanim uz tematiku Tečaja i to tako da jasno navedu Poglavlje i broj stranice na kojoj su naišli na određeni problem u svladavanju gradiva.
Posebno dobra strana ove metode Tečaja je što sami određujete svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka.

Kod drugog načina, “Predavanje i radionica”, Tečaj se održava u Zagrebu. “Predavanje i radionica” traje 1 dan (6 sati predavanja + 1 sat odmora i stanke za ručak te kratke stanke od 5-10 minuta između svakog sata). Za sudjelovanje na “Predavanju i radionici” potrebno je uplatiti cijeli iznos 7 dana prije početka ovog Tečaja. U slučaju nemogućnosti dolaska iz opravdanih razloga (vrijeme otkazivanja mora biti izvršeno najkasnije 2 dana prije zakazanog termina), vraćam 80% uplaćenog iznosa.
Sve informacije glede “Predavanja i radionice” možete saznati na ovoj Internet stranici, na kojoj ću redovno objavljivati sve najave, termine i potrebne podatke glede ove metode Tečaja.

STRUČNA POMOĆ I POTPORA

Svi registrirani studenti/polaznici Tečaja “Učenje od doma” (Home-Study) i “Predavanje i radionica” imaju pravo na stručnu pomoć i potporu do dobivanja potvrde (certifikata).

KAKO DO CERTIFIKATA

“Jyotish Vidya” centar iz Zagreba nudi mogućnost dobivanja certifikata za sva tri dijela Tečaja vedske astrologije, Parashara sustav, i to za Početni, Srednji i Napredni stupanj, dakle, tri certifikata. U svakom završnom dijelu određenog stupnja (Početni, Srednji i Napredni) dobit ćete određeni zadatak koji ćete morati riješiti kako biste dobili certifikat. Ne brinite se, nema vremenskog ograničenja za rješavanje zadatka. Možete ga riješiti kada god vi to želite. Nakon ocjene za uspješno rješavanje zadatka primit ćete certifikat na svoju adresu.
Certifikat/i se ne upisuje u radnu knjižicu.

ROK ZA PREDAJU ZADATAKA

Ne postoji određeni rok kada trebate poslati riješene zadatke. Drugim riječima, to možete učiniti kada se osjetite spremnim za ovaj korak, a to kod nekoga može biti za dva tjedna, kod nekoga drugog, pak, za dva mjeseca ili možda za godinu dana. Sami odredite svoj tempo učenja i rok za predaju vaših zadataka. Dakle, nema zastare glede ovoga roka.

PRIRUČNICI ZA TEČAJ JYOTISHA (VEDSKA ASTROLOGIJA)

Svi moji profesionalni priručnici sadrže između 200 i 300 stranica teksta (A4 format) sa cjelovitim, stručnim objašnjenjima i brojnim praktičnim primjerima.
Kod metode “Učenje od doma” (Home-Study) priručnik/e šaljem na vašu kućnu adresu, a kod metode “Predavanje i radionica” priručnik/e dobivate “na ruke” prije početka predavanja.
Priručnici su pisani latinicom, na hrvatskom jeziku.

AUTOR TEČAJEVA

Autor tečajeva je Nikola Đurđević, profesionalni vedski astrolog i numerolog iz Zagreba.

DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije o Tečaju Jyotisha, vedske astrologije, možete dobiti putem moje e-mail adrese u “Kontaktu”.