Horoskopi

SUDBINSKI HOROSKOPI


VAŠA SVRHA ŽIVOTA

Sigurno ste se više puta u životu zapitali koja je svrha vašeg života. Idete li pravim putem, ili tumarate naokolo sporednim, zaobilaznim puteljcima, ne uspijevajući pronaći svoj pravi smjer? Jer, na kraju krajeva, zašto ste se uopće rodili i zašto ste uopće tu gdje jeste, u baš takvim, određenim okolnostima koje oblikuju vaš život.
Iako se možda nekima ne čini tako, ovo je zapravo najvažnije pitanje koje si ljudsko biće može postaviti.
Upravo ovdje u pomoć priskače astrologija. Jer ako postoji ijedna stvar na ovom svijetu koja u sebi sadrži putokaz vašeg životnog puta od kolijevke pa do groba, to je vaša astrološka natalna karta. Ona se temelji na točnom vremenu, datumu i mjestu vašeg rođenja, i može vam odgovoriti na ovo vrlo važno pitanje.
Astrologija je od davnina igrala temeljnu ulogu u razotkrivanju ljudske sudbine. Stoga će vam ona zasigurno pomoći i u objelodanjivanju vaše svrhe života.
Horoskop sadrži cca. 3-4 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


KARMIČKI HOROSKOP

Ovaj horoskop analizira planetarne konfiguracije u karti vašeg rođenja koje su od važnosti za vaš sadašnji materijalni i duhovni prosperitet. On pomaže da lakše uočite smjer do vašeg osobnog razvoja, kao i vaše karmičke dužnosti koje nikako ne biste trebali zaobići.
Pitanja koja razmatra ovaj horoskop su sljedeća:

• Koje su to mane, slabosti i nedostaci koje vučete za sobom iz ranijih života, a morate ih se osloboditi u ovom životu?
• Što je to s čime se najviše sukobljavate unutar sebe?
• Što uzrokuje neravnotežu vašeg karaktera?
• Što blokira ispunjenje vaših ideja i ciljeva?
• Koje životne lekcije morate usvojiti?

Horoskop sadrži cca. 7-9 A4 stranica pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. 


SPECIFIČNI HOROSKOPI – ANALIZE VAŽNIH ŽIVOTNIH PODRUČJA


USPOREDNI HOROSKOP – KOMPATIBILNOST PARTNERA (brak, ljubav)

Vede, drevne knjige znanja, opisuju osam vrsta bračnih zajednica u koje ulaze mladić i djevojka. Kod nas na Zapadu uglavnom je dominantna šesta vrsta braka, Gandharva, u kojem se mladić i djevojka prvo zaljubljuju, a potom ulaze u brak isključivo na temelju seksualne privlačnosti. Ovo je vrlo nepovoljna motivacija za sklapanje braka, jer je dokazano da prvobitna bliskost, strast, zaljubljenost i ljubav traju maksimalno tri godine. Što se obično događa nakon tog razdoblja, jasno nam govore statistike: u Hrvatskoj se u prosjeku raspada 30% brakova, u Mađarskoj 35%, a u Austriji čak 40%. Stoga je za uspjeh braka potrebno mnogo više od prvobitne zaljubljenosti.
Valja reći da veliki broj čimbenika utječe na kvalitet i trajnost braka, a Jyotish posjeduje “alate” i metodu koja ih može lako prepoznati. Ukoliko želite da vaš brak ili veza potraje i opstane, tada naručite ovaj horoskop te utvrdite na vrijeme koliko ste podudarni s vašim partnerom/icom i kakva vas kvaliteta i dužina braka ili veze s njime/njome očekuje.
Za ovaj horoskop potrebni su točni podaci za oba partnera (podaci se nalaze na dnu ove stranice). Horoskop sadrži cca. 4-6 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. 

BRAK/PARTNER

Kakav me brak očekuje, hoće li on biti sretan ili nesretan, kakav će biti moj partner i sl. – pitanja su koja muče sve one koji se spremaju u bližoj budućnosti uploviti u “bračnu luku”. Ovaj horoskop sadrži opis uspješnosti tj. kvalitete Vašeg braka i osobina Vašeg budućeg bračnog partnera. Horoskop sadrži cca. 2-4 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

DJECA

Ovaj horoskop sadrži opis mogućnosti rođenja djeteta koje uključuju plodnost ili probleme sa začećem, trudnoću (za žene), te odlike djeteta/djece i sl. Horoskop sadrži cca. 2-4 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

POSAO I KARIJERA

Ovaj horoskop sadrži opis Vaše opće poslovne situacije, kao i potencijala Vaše karijere. Hoću li biti uspješan u svome poslu, ili ću ga često mijenjati, hoću li uspjeti zadržati svoj posao, ili dobiti otkaz – pitanja su koja muče sve zaposlene. Ovaj horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

NOVAC I PRIHODI

Ovaj horoskop sadrži opis Vaše opće novčane situacije i visinu prihoda/bogatstva koju možete očekivati tijekom života. Horoskop sadrži cca. 2-3 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. 


TAJMING – POGODNO VRIJEME ZA OČITOVANJE ŽIVOTNIH DOGAĐAJA


VJENČANJE/BRAK

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za stupanje u brak (vjenčanje). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina i/ili mjesec) u kojem su mogućnosti za stupanje u bračnu zajednicu najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Kompatibilnost partnera” i/ili “Brak/Partner”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu. 

ROĐENJE DJETETA

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za rođenje djeteta. Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina i/ili mjesec, pa čak i dan) u kojem su mogućnosti za rođenje djeteta najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Djeca”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

NAPREDAK U KARIJERI

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za napredak u karijeri. Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za napredak u karijeri najveće. Prije izrade ovog horoskopa preporučujem narudžbu horoskopa “Posao i karijera”. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

SELIDBA U INOZEMSTVO

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za selidbu u inozemstvo (prvenstveno iz poslovih razloga). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za selidbu u inozemstvo najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

NAPREDAK U OBRAZOVANJU

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za napredak u obrazovanju (viša škola, fakultet, post-diplomski studij, specijalizacija i sl.). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za napredak u obrazovanju najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.

STJECANJE IMOVINE

Ovaj se horoskop isključivo bavi tajmingom tj. određivanjem pogodnog vremena za stjecanje imovine (kuća, zemlja, nepokretna imovina i sl.). Dakle, on ukazuje na vremensko razdoblje (godina, mjesec, dan) u kojem su mogućnosti za stjecanje imovine najveće. Ovaj horoskop sadrži cca. 1-2 A4 stranice pisanog teksta (u PDF formatu), a šaljem ga na Vašu e-mail adresu.


REKTIFIKACIJA – PODEŠAVANJE TOČNOG VREMENA ROĐENJA

Jyotish posjeduje bezbroj “alata” s kojima može vrlo precizno odrediti buduće događaje u vašem životu (podznak, nakshatre, planetarne yoge, varge – podjelne karte, Dashe, itd.). No, ti su “alati” beskorisni ukoliko ne znate, ili niste sigurni, u svoje točno vrijeme rođenja (sat i minuta). Pomak u vremenu rođenja čak i od samo nekoliko minuta znatno mijenja vaše planetarne položaje, pa je u tom slučaju vrlo teško načiniti kvalitetan horoskop ili predvidjeti s većom preciznošću određena zbivanja u vašem životu. Kako bi izbjegao ovakve greške, Jyotish se služi rektifikacijom ili podešavanjem točnog vremena vašeg rođenja.
Nažalost, obično se pri rođenju ne upisuje naše točno vrijeme rođenja (pomaci obično znaju biti od 3 do 15 minuta), nego se ono uglavnom “zaokružuje” na “pune/okrugle” minute ili sate. Tako ćete rijetko, praktički nikako, vidjeti da netko u svom rodnom listu ili izvodu iz matične knjige rođenih ima upisano vrijeme rođenja: 21:33, 14:12, 10:02, jer se ova vremena obično upisuju (i “zaokružuju”) kao 21:35, 14:15, 10:00 i sl. Veći pomaci u vremenu rođenja kod starijih osoba znaju biti i daleko veći (razmaci iznose čak i više od nekoliko sati).
Rektifikaciju radim isključivo unutar vremena od +/- 20 minuta (ukupno 40 minuta). Ako niste sigurni u točno vrijeme rođenja, ili ga želite podesiti “do u sekunde”, slobodno mi se obratite za pomoć. No, ako ne znate svoje vrijeme rođenja (sat i minutu), tada nije moguće napraviti preciznu rektifikaciju, pa je u takvom slučaju ne radim. 


Potrebni podaci za izradu horoskopa:

• Ime i prezime
• Datum rođenja (dan, mjesec i godina rođenja)
• Točno vrijeme rođenja (sat i minuta rođenja) – bez ovog podatka ne izrađujem horoskop/e
• Mjesto rođenja
• Država rođenja
• Mjesto i država u kojoj prebivate

Kod izrade “Usporednog horoskopa”, potrebni su podaci za oba partnera. Za dodatne informacije i narudžbu slobodno me kontaktirajte na moju e-mail adresu u “Kontaktu”.